Korte rijopleidingen

Kies je module

Hoe gaat dat nou eigenlijk, zo’n rijopleiding?

Iedere eerste les is een intake. In deze les gaat je instructeur beoordelen hoeveel lesuren je nodig hebt om klaar te zijn voor het examen. Zo’n intake duurt twee uur. De instructeur komt je thuis ophalen met de lesauto en gaat bekijken hoe je de aangeboden lesstof in je opneemt. Na de intake krijg je een objectief oordeel en daarbij een advies over de duur van de cursus die voor jou het beste is. Dat kan model 1, 2, 3 of 4 zijn.

De uren die je per week wilt lessen hangt af van de tijd die je daarvoor vrij kunt maken. Alles gaat in overleg; zo kun je de rijlessen volgen die het beste in jouw agenda passen. De lessen duren 2, 3 of 4 uur. Bij lessen van 3 of 4 uur krijg je een korte koffiepauze.

Als je 2 uur per week lest maak je na elke rijles weer een vervolgafspraak. Lessen van 3 of 4 uur worden vooruit gepland, je krijgt de complete planning per e-mail toegestuurd.

Een rijopleiding betaal je nooit vooruit, het kan immers zijn dat je toch sneller bent dan met de intake werd verwacht. Daarom mag je het totaal bedrag in vier termijnen betalen. Je kunt elke termijn pinnen in de lesauto.